У Лозовій мешканці 12 будинку на 3 мікрорайоні не згодні з результатами конкурсу благоустрою+vd

У Лозовій провели конкурс благоустрою, але з переможцями визначилися не остаточно. Найкращі будинки мали обрати на засіданні конкурсної комісії 14 вересня, а привітати переможців на День міста, однак нагородження відтермінували на 5 днів, розповів начальник управління ЖКГ міськради Олександр Залізінський. Мешканці 12 будинку на 3 мікрорайоні не згодні з попередніми результатами конкурсу, кажуть, члени комісії не чесно вчинили, додавши до умов конкурсу ще одну – створеним цьогоріч ОСББ додали по 25 балів.

Мешканці 12 будинку вважають себе одними з лідерів у конкурсі благоустрою, адже вони створили ОСББ 5 років тому, за цей час зробили багато, зокрема, навели порядок у підвалах, поставили теплолічильник, відремонтували під’їзди, власними силами створили казкове-дитяче містечко на прибудинковій території. Члени комісії під час обстеження також відзначили 12 будинок, розповіла його мешканка Валентина Дикань.

15 вересня мешканці 12 будинку передали письмове звернення міському голові Сергію Зеленському. Пояснили, у ньому попросили мера про повторний розгляд результатів конкурсу.

Які багатоповерхівки визнали найкращими остаточно стане відомо у 20 числах вересня. До цього часу на оскарження результатів у учасників конкурсу є 5 днів, зазначив начальник управління ЖКГ міськради Олександр Залізінський. За попередньою інформацією, лідерами конкурсу є будинок 43 на 4 мікрорайоні, 57 будинок на 2 мікрорайоні та 24 будинок на 1 мікрорайоні.

          {youtube}XiETsz1H0yE{/youtube}