На Лозівському ковальсько-механічному заводі відзначили День машинобудівника +vd

На Лозівському ковальсько-механічному заводі відзначили День машинобудівника. 23 вересня працівникам ЛКМЗ вручили подяки за сумлінну працю, а найкращим студентам і учням Лозівського профліцею та Лозівської філії Харківского автодорожнього технікуму – іменні стипендії.

Почесний президент індустріальної групи УПЕК Анатолій Гіршфельд поздоровив усіх заводчан зі святом та подякував за їхню самовіддану працю. Він зазначив, ЛКМЗ у важкі часи зміг зберегти свої традиції і зараз, завдяки наполегливій праці людей, завод працює, у підприємства є перспектива розвитку, на ньому освоюють нові напрямки виробництва. Нардеп додав, Лозівський ковальсько-механічний зараз є прикладом для багатьох підприємств України.

Подяки заводчани отримали і від Лозівської міськради. Мер Сергій Зеленський виказав слова вдячності працівникам заводу та керівникам ЛКМЗ, за те, що підприємство працює та забезпечує місто робочими місцями.

На День машинобудівника також нагородили переможців конкурсу «Професіонал-2016». Серед підприємств індустріальної групи УПЕК в усіх категоріях перемоги отримали працівники ЛКМЗ. 

Юлія Токар

{youtube}0GNmq9QFvJY{/youtube}