У Лозову із перевіркою завітав гість із Німеччини +vd

У Лозову із ревізією завітав представник Німеччини. 3 листопада іноземний гість разом з представниками Українського фонду соціальних інвестицій подивилися як триває процес ремонту житла для переселенців. Нагадаємо, німецький уряд виділив більше 4 мільйонів гривень на ремонт кімнат на 5 поверсі гуртожитку по вулиці Федора Супруна. Реалізує проект Український фонд соціальних інвестицій.

На 5 поверсі гуртожитку встановили пластикові вікна, планують облаштувати санвузли, сантехніку та встановити електроплити. Кімнати готують під ключ. Меблі для помешкань придбають за гроші місцевого бюджету або залучатимуть спонсорів, зазначив заступник Лозівського міського голови Сергій Єршов.
Закінчити ремонт даху планують до середини листопада, якщо сприятимуть погодні умови. Завершити облаштовувати кімнати мають до кінця лютого. Житло пропонуватимуть усім переселенцям, які зараз мешкають у Лозовій, зазначив Сергій Єршов. На зустрічі із гостями міський голова запропонував ще кілька проектів для реалізації. Кристоф Ізенманн наголосив, йому сподобалася цілеспрямованість мера у питаннях, що стосуються переселенців, однак поки рішень щодо подальшого фінансування він не прийматиме, бо це потрібно робити разом у з українськими партнерами. Однак кілька пропозицій вже взяв до уваги, додав Кристоф Ізенманн.
Німецький уряд також фінансує ремонтні роботи у 14 дитсадку – заміну вікон та покрівлі. Кристоф Ізенманн додав, через брак часу не зможе побувати на всіх об’єктах, шо запропонував мер, однак наголосив, після візиту у Лозову у нього залишилися приємні враження.

   {youtube}6JjFVr3v4tY{/youtube}