У Лозовій із професійним святом привітали соцпрацівників +vd

Лозівських соціальних працівників привітали із професійним святом. 4 листопада у великій залі міськради їм вручали подяки та влаштували концерт.

На концерті вітали усіх працівників соціальної сфери. Подяку з нагоди свята вручили і заступниці начальника управління праці і соціального захисту населення Олені Жиновій. Цьогоріч навантаження на управління соцзахисту збільшилося – за субсидією звернулося більше 90% сімей Лозової. У минулому році у опалювальний сезон за допомогою прийшли 15 тисяч людей – у цьому вже 20. Лозова стала 2 у області за кількістю людей, які звернулися за субсидією. Навіть через велику завантаженість нових працівників не набирали, змінювали штатний розклад та виплачували надбавки, розповіла начальник управління праці та соцзахисту населення Вікторія Кіпкало.
За клопітку працю працівників соціальною сфери привітав перший заступник міськголови Олександр Жидков. Він наголосив, піклування працівників соцсфери потребують багато людей. Від народного депутата України Анатолія Гіршфельда вітання передав його помічник Олександр Неділько. Він побажав присутнім миру та збільшення їхніх достатків. Поздоровив присутніх і голова Лозівської райради Володимир Лаптєв.
Окремо вітали ветеранів праці. А нинішнім працівникам соцслужб вручили подяки від області, міськради та народного депутата України Анатолія Гіршфельда. Після урочистостей працівників соцсфери розважала талановита молодь міста.

    {youtube}1CbWwaf6nD8{/youtube}