Лозівчани платитимуть за електроенергію за новими правилами +vd

З литопада лозівчани платитимуть за електроенергію за середніми показаннями лічильника за 2 місяці. Про це повідомив начальник Лозівського абонвідділу «Харківобленерго» Сергій Ноздрін на засіданні голів квартальних комітетів 7 листопада.

У листопаді лозівчани отримали платіжки за електроенергію вдвічі більші – у них порахували кіловати спожиті одразу за весь місяць наперед, розповів Сергій Ноздрін. Він зазначив, додаткові нарахування у квитанціях лозівчани побачать лише за жовтень . Містяни платитимуть за електроенергію з 1 по 1 число щомісяця.
Змінені правила ухвалив Кабмін, зазначив Сергій Ноздрін. Вони почали діяти з кінця вересня. Начальник абонвідділу пояснив, контролери ходитимуть як і раніше – в ті самі дні, але показання лічильника братимуть для розрахунку середніх показників .
Якщо контролер не зняв показання, їх потрібно передати особисто. Це можна зробити за 2 робочих дні до кінця місяця за телефонами: 7-70-23, 2-29-60,2-50-29, або 050 303 09 71. Показання можна передати і через інтернет , зареєструвавшись на сайті «Харківобленерго». 

   {youtube}lv4Xmd3IUNg{/youtube}