У Лозівському професійному ліцеї перевірили фізичну підготовку учнів +vd

У Лозівському професійному ліцеї пройшов огляд –конкурс спортивної форми та виробничої гімнастики. 1 грудня учні 1 і 2 курсу  продемонстрували членам журі, викладачам та друзям свою фізичну підготовку.

Правильність виконання вправ, синхронність, масовість, чіткість виголошення девізу оцінювали члени журі- викладачі та керівники навчального закладу.

Огляд-конкурс спортивної форми та виробничої гімнастики у Лозівському професійному ліцеї проводять 4 рік поспіль, розповів керівник фізичного виховання Олександр Савін.  Він зазначив, цьогоріч до спортивного заходу готувалися  протягом місяця. За цей час учні разом з вчителями підбирали та відпрацьовували свої вправи.

Кращими у конкурсі стали учні 20 групи – зварювальники. Саме їхній виступ та зовнішній вигляд сподобався журі найбільше. Хлопці отримали у подарунок грамоту та коровай спечений кулінарами ліцею. Переможці розповіли , до конкурсу готувалися старанно з усіх можливих – обрали вправи з палицями.

Конкурс-огляд спортивної форми та виробничої гімнастики проводять , щоб привчати ліцеїстів займатися спортом та вести здоровий спосіб життя, говорять організатори. 

         {youtube}lJfJHiB39GU{/youtube}