У Лозовій маленьких містян навчали готувати пельмені +vd

У Лозовій маленьких містян навчали готувати пельмені. Майстер-клас пройшов у одному з міських кафе 7 грудня. Туди запросили дітей-переселенців та малюків із багатодітних сімей.

Готувати пельмені малюків навчала кухар закладу, Наталія Бранзбург. Вона розповіла та показала  хлопцям та дівчатам, як правильно місити тісто, нарізати його та виліплювати пельмені. Для когось з дітей це був перший досвід, а хтось вже готував таку страву вдома разом з батьками, поділилися дітлахи. Поки пельмені варилися, школяри самі сервірували стіл.

Директор Лозівського центру соцслужб сім’ї, дітей та молоді Неля Кишинська зазначила, майстер-клас організували для того, щоб навчити малечу новим корисним вмінням. Тетяна Карпенко, начальниця відділу координації соціальної роботи управління праці та соцзахисту населення Лозівської міськради переконана, такий досвід допоможе дітям реалізувати себе та знайти улюблену справу у житті. Вона додала, тренінг організовують не востаннє, надалі планують навчити дітей готувати й інші страви.

 

         {youtube}JyRKPE5VRXQ{/youtube}