У Лозовій відзначили День місцевого самоврядування +vd

 У Лозовій депутатів, сільських, селищних та квартальних голів 7 грудня привітали з професійним святом.

Поздоровити самоврядців прийшли керівники району Володимир Лаптєв та Сергій Красноперов. Привітання працівникам місцевого самоврядування від міського голови передав перший віце-мер Лозової Олександр Жидков. Він наголосив, хоч інколи роботу управлінців не цінують,але вона дуже важлива. 

Професійне свято кавою та чаєм відзначає депутат міськради Анатолій Мовчан. Він поділився, це вже стало традицією у колективі.

Урочистості та святкову програму провели спільно з районом. На думку заступника Лозівського міського голови Юрія Кушніра, таке свято зблизить управлінців.
Керівники міста та району нагородили  грамотами та подяками Харківської обласної ради, їх отримали 7 представників органів місцевого самоврядування. Ще 30 вручили грамоти та подяки від Лозівської та районної ради.

Привітання від народного депутата України Анатолія Гіршфельда передав його помічник Олександр Неділько.
Поздоровлення від генерального директора ЛКМЗ Василя Черномаза та трудового колективу заводу передав депутат міськради, голова профспілки ЛКМЗ  Анатолій Мовчан.
Він разом з Олександром Неділько вручив подяки від народного депутата України  Анатолія Гіршфельда за професіоналізм та вагомий внесок у розбудову територіальної громади.  Своїми виступами самоврядців розважали творчі колективи закладів культури міста та району.

 

         {youtube}Mu40f4wFxqA{/youtube}