У Лозовій невідомі люди паралізували роботу фірми «Телеком Україна» +vd

Увірвалися з перевіркою і не представились. У Лозовій 29 грудня  о 19.30 до  фірми «Телеком Україна» (поруч з колишнім хлібзаводом) увірвалися невідомі люди, про це повідомив директор підприємства Михайло Лисяк.

За його словами, на робочих місцях знаходились близько 30 людей, усіх  їх затримали і кілька годин  не випускали за межі організації, також відмовили у госпіталізації робітника, якому начебто завдали тілесних ушкоджень.  Директор зазначив, його не пустили на територію та не надали  ніяких дозволів на обшук . Близько 22.30 з підприємства випустили більшу частину затриманих працівників. Робітники розповіли, невідомі люди без уніформи та розпізнавальних знаків їм представилися працівниками прокуратури,  записали прізвища, номера телефонів та адреси.

Чому людей  кілька годин поспіль після робочого дня затримували на підприємстві,  працівникам «Телеком Україна» не пояснили.  Михайло Лисяк  зауважив, він викликав лозівську  поліцію. Чекати правоохоронців довелося близько 2 годин, однак і їх на територію організації не пустили, повідомив керівник.

«Телеком Україна» зареєстрована у місті Харкові, офіційно має займатися торгівлею та виробництвом товарів зв’язку.

Більше ми розкажемо у вечірньому випуску новин о 19.00 на телеканалі «Сігма»

{youtube}dFUNF1diwpE{/youtube}