У Лозовій підготували перший міні-проект для участі в обласному конкурсі «Разом у майбутнє» +vd

У Лозовій почали готуватися до обласного конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє». Реєструвати  проекти у Харківській облраді почали 28 грудня та прийматимуть їх ще 2 місяці. Перший міні-проект  у Лозовій вже підготували, ще близько 5 найближчим часом будуть готові. Про це повідомив начальник управління економіки міськради Сергій Гранкін 11 січня. Нагадаємо, у обласному конкурсі «Разом у майбутнє» активісти можуть виграти до 200 тисяч гривень на втілення своїх проектів: 50% вартості проекту сплачує область, 45% – надають з міського бюджету, а 5% – ініціативна група, яка подала проект.

Вперше у Лозовій цьогоріч планують створити робочу групу та розглядати усі міні-проекти спочатку на місцевому рівні перед подачею їх в область, зазначив Сергій Гранкін. Для цього лозівчан попросили надати проекти до 1 лютого.

Цьогороку на учасників конкурсу міні-проектів чекають нововведення. Кількість проектів, які можна подавати від 1 організації зменшили до 3, зазначив Сергій Гранкін.

У 2016 році від Лозової на обласний конкурс запропонували 123 міні-проекти, 19 з них – виграли. У 2017 році від лозівчан очікують приблизно таку ж чи навіть більшу кількість поданих документів, наголосили  в управлінні економіки міськради.

            {youtube}5NvoWAw0wnQ{/youtube}