У Лозовій вирішували, чим займати молодь міста +vd

У Лозовій вирішували, чим займати молодь міста протягом року. 11 січня у центрі молоді активісти Лозівщини та гості з Харкова говорили про те, як зацікавити та груртувати підлітків. 

Поговорити про те, як згуртовувати активістів міста, у Лозівський центр молоді приїхали директор Харківського обласного центру молоді Максим Радченко та представники громадської організації Всеукраїнського студентського братства «Еліта Нації». Представники районного та Лозівського Будинків творчості розповіли про ідею створення медіа-фестивалю. Директор Лозівського центру молоді Дмитро Сальніков запропонував провести у місті масштабний фестиваль з брейк-дансу. Гості підтримали ініціативу та пообіцяли допомогти. Орієнтовно захід планують провести у квітні.
У гості до активних лозівчан приїхали також куратори соціального спортивного проекту «Здорова нація – майбутнє України». Проект триває у Лозовій з серпня. Спочатку безкоштовні тренування проводили на вулиці, а з похолоданням перейшли у Лозівську ЗОШ №12. Тренер Анастасія Шара безкоштовно тренує усіх бажаючих щосереди о 18.30. Координатор проекту Яна Білецька зазначила, молодь Лозової  – одна з найактивніших в області, тому приїхали познайомитися із хлопцями та дівчатами поближче.
Молодь треба згуртовувати, додав Максим Радченко. За його словами, якщо активісти зареєструються як громадська організація, відкриють для себе багато можливостей , зокрема, зможуть отримувати гранти.
Активісти отримали від гостей подарунки та домовилися спільно зайнятися проведенням фестивалю з брейк-дансу у Лозовій.

            {youtube}Dt8N6E3SSnI{/youtube}