Лозівська філія ХАДТ планує стати коледжем

Лозівська філія Харківського автодорожнього технікуму планує стати коледжем. Про це повідомила завідуюча філії Віра Рінкман. Про зроблене та плани на майбутнє Віра Рінкман розповідала на конференції 13 лютого.

Студенти Лозівської філії Харківського автодорожнього технікуму займають призові місця на конкурсах, викладачі ж підвищують свої професійні якості, зазначила Віра Рінкман. За її словами, на відміну від технікуму у Харкові, у Лозівській філії видають права трактористів та водіїв. Тому навчальний заклад вирішили перекваліфікувати в коледж. Для цього необхідно отримати нову акредитацію та підвищити матеріально-технічну базу. Зараз вже встигли оновити 4 кабінети.
Лозівський міський голова Сергій Зеленський пояснив, у бюджеті міста недостатньо грошей, щоб профінансувати філію на достатньому рівні. Щоб оновити матеріально-технічну базу мер також порадив брати участь у обласних програмах та конкурсах. Віра Рінкман наголосила, у залі, де проводять змагання було б добре замінити вікна. Сергій Зеленський пообіцяв вирішити питання. Мер зазначив, звертатиметься у Харківську облради з проханням збільшити газове постачання для опалення технікуму.