На Близнюківщині просять відремонтувати дорогу, вартістю близько 7 мільйонів гривень за кілометр

 На Близнюківщині для представника облавтодору 14 березня зробили оглядову екскурсію бездоріжжям. Показали найпроблемнішу ділянку дороги Лозова – Близнюки – Велика Комишуваха, якою жителі сіл Близнюківського району вимушені відправляти дітей у школу.

Жителі найближчих сіл поскаржились, легковим автомобілем рухаються тут не більше 30 кілометрів на годину. Багато разів зверталися зі скаргами на покриття, однак вчасно на них не відреагували. Оглянути дорогу приїхав перший заступник начальника служби автомобільних доріг Харківської області Сергій Пляха. Фахівець зазначив, ділянка повністю розбита, потребує не капітального ремонту, а викладки нової основи під асфальт. Він наголосив, 12 мільйонів гривень на ремонт розраховують отримати за рахунок перевиконання митного збору. Однак, якщо ці кошти надійдуть, їх вистачить на ремонт лише 2 кілометрів  дороги. З 15 березня почнуть поточно лагодити дорогу від Лозової до Близнюків. Голова Близнюківської райради Володимир Бреус запевнив, на зустрічі з облавтодором не зупиняться і готуватимуть звернення до державної служби автомобільних доріг. 

Після зустрічі з першим заступником начальника служби автомобільних доріг Харківської області, вирішили відновити Близнюківський райавтодор, повідомив заступник голови райдержадміністрації Василь Протасов.