У Лозовій 12-річна піаністка підкорює Україну +vd

У Лозовій 12-річна вихованка дитячої школи мистецтв №1 Златослава Ульянова привезла з V Міжнародного інструментального конкурсу Євгена Станковича 2 місце. 12 травня привітати ученицю фортепіанного відділення до музичної школи прийшли керівники міста, вчителі та друзі.

Вперше за музичний інструмент Златослава сіла у 5 річному віці. Рік індивідуально займалася з викладачем, потім почала відвідувати музичну школу, розповіла бабуся Златослави Зоя Миколаївна. У свої 12 – юна музикантка має більше 30 перемог у міжнародних та всеукраїнських конкурсах та фестивалях.

Привітати Златославу з неодноразовими перемогами у різних конкурсах та фестивалях прийшов міський голова Сергій Зеленський, його заступник Володимир Барановський та начальник відділу культури міськради Алла Михайлова. Від міської ради дівчині подарували планшет. Подяку за виховання онуки отримала бабуся Златослави Зоя Миколаївна та наставниця піаністки Валентина Снігуренко.

У майбутньому Златослава мріє навчатися у консерваторії та показати свої вміння на музичних конкурсах за кордоном. Дівчинка зазначила, робитиме усе можливе, аби мрії збулися.

 

Как создается музыка? Ответ – таланта человека и при помощи инструментов. Также немаловажную роль играет обработка ее на компьютере через специальные программы. Вашему вниманию представлены уроки FL Studio 12 для начинающих. Более детально ознакомиться с информацией можно на сайте скачать-сэмплы.рф

________________

На правах рекламы

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=UrgTLcfRZ7M&feature=youtu.be{/youtube}