У Лозовій молодику, який влаштував бійку на ножах, винесли вирок

Вирок зловмиснику 13 червня ухвалив Лозівський міськрайонний суд, повідомляється на сайті Depo.Харків.

Суд встановив, що 27 грудня 2015 року близько 23:40 чоловік разом з двома неповнолітніми прийшли на одну із зупинок у Лозовій, де на лаві під навісом влаштували «вуличне застілля». Пізніше туди прийшли ще троє людей, які також пили алкоголь.
Між компаніями виник конфлікт, один з чоловіків тричі вдарив підсудного кулаком по голові та ногою в грудну клітину. Ображений молодик заявив неповнолітнім друзям, що хоче помститися і за деякий час компанія повернулася знову, йдеться у публікації.
Зловмисники закрили обличчя та озброїлися дерев’яними палицями. Під час бійки підсудний дістав з кишені ніж та вдарив одного з кривдників 8 разів. Після цього він накинувся на іншого чоловіка, вдарив його ножем та пляшкою по голові.
У цей час до зловмисника підійшов неповнолітній, забрав ніж та спробував відтягти від потерпілого. Коли це не вдалося, чоловіки вибігли з зупинки. Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину призначив покарання – позбавлення волі на 5 з половиною років, зазначають у публікації.