У Лозовій підозрюваний у 6 нападах на жінок розповів, чому скоював злочини +vd

У Лозовій хлопець, якого підозрюють у 6 пограбуваннях, розповів правоохоронцям, чому скоїв злочини. 19-річний підозрюваний пояснив на допиті у прокуратурі, грабував, бо не мав грошей.

За інформацією прокурора Лозівської місцевої прокуратури Артема Шкребця, хлопець не мав постійного місця роботи, тому підробляв, де міг, але не завжди отримував зароблене, розповів Артем Шкребець. Прокурор наголосив, крім скоєних пограбувань з 30 липня по 4 серпня хлопцю оголосили підозру ще у двох злочинах. У нападі на жінку біля кафе, у парку Перемога, та спробі пограбувати магазин з хлібобулочними виробами у березні цього року. Тоді підозрюваний погрожував продавчині пістолетом, але забрати касу магазину так і не зміг.

Артем Шкребець зазначив , є підозри, що хлопець планував продовжувати грабувати. Правоохоронці виявили оголошення у одній із соцмереж, яке залишив підозрюваний. Він пропонував роботу чоловікам міцної статури. Попереджав, що претендент має бути готовим на радикальні міри та обіцяв заробіток у 1000 гривень на день. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=STvD6yfN55o{/youtube}