Лозівчани вибрали нового депутата міськради (оновлено) +vd

Проміжні вибори депутатів Лозівської міської ради проходили 9 вересня. Свого представника у місцевому парламенті обирав 15 округ. Це частина 4 м-ну.

 На місце регіонала Сергія Шевченка, який склав депутатські повноваження, претендували 2 кандидати. Це Олександр Лопатка від ВО “Батьківщина” та Ольга Федченко від Партії регіонів.

Голосування за кандидатів проходило у 2 виборчих дільницях на 4 мікрорайоні — у міському Палаці культури та ліцеї. Дільниці відкрилися о 8:00. Виборці мали змогу віддати свій голос за когось з кандидатів або не підтримати жодного з них.

За словами голови однієї з дільниць Лілії Різник, перші лозівчани прийшли голосувати ще до відкриття. Утім, протягом дня явка виборців була низькою, повідомила голова.

На іншій виборчій дільниці, у 4 ліцеї, вибори також проходили спокійно. Як і у міському Палаці культури, тут ажіотажу не було.
До кінця виборів напливу не відбулося. Дільниці закрилися о 22:00. На цей час проголосували 22,7% виборців округу, підрахувала міська територіальна виборча комісія. Результати виборів стали відомі вже ночі.

За Ольгу Федченко проголосувало 51,2% виборців (339 голосів). За Олександра Лопатку — 35,8% (237 голосів). Нікого не підтримали 11,02% (73 голоси). Всього проголосували 662 чоловіки з 2911 тисяч, які цього дня мали прийти на вибори.

Нового депутата Ольгу Федченко представлять на сесії міськради 21 вересня.

Ірина Лєушканова

 

 

{youtube}ZL6HahDtjME{/youtube}