Близнюківську міліцію підпорядкували лозівській і дали їй нового начальника +vd

Після об’єднання близнюківська міліція стала сільським відділом Лозівського міськвідділу. Її очолив представник карного розшуку Руслан Ковбаснюк.

 

До цього призначення він був начальником сектору карного розшуку Первомайського райвідділу УМВС України в Харківській області.

Сьогодні, 20 вересня, нового керівника особовому складу Близнюківського відділу представив начальник Лозівського міськвідділу міліції Микола Пономар. Він відзначив, що Руслан Ковбаснюк — досвідчений оперативник, професіонал і зуміє організувати роботу у довіреному йому підрозділі.

Найперше Микола Пономар доручив новому близнюківському начальнику звернути увагу на розкриття крадіжок і боротьбу із самогоноварінням. Руслан Ковбаснюк повідомив, що збирається зайнятися ще й дисципліною у відділенні.

Лозівський і Близнюківській відділи об’єднали навесні 2012 року постановою Кабміну. Мета — оптимізації штатної чисельності й скорочення управлінського складу. Частину штату з Близнюків підпорядкували Лозовій, але, за словами начальника лозівської міліції, робота обох підрозділів від цього не змінюється.

Колишнього керівника близнюківських правоохоронців, Володимира Славгородського, забрали до Лозової — працювати першим заступником Миколи Пономаря.

Валерія Гецко

{youtube}7jHrPw0FXak{/youtube}