Життя лозівської родини Власових змінилося після проекту «Міняю жінку» +vd

Лозівчанин Віталій Власов обміняв свою дружину Світлану на нову, з Фінляндії. Цей обмін проводився у рамках телевізійного проекту «Міняю жінку». 

Згідно правил телепроекту, незнайомі родини обмінюються на тиждень дружинами. Раніше лозівчани Світлана та Віталій Власови дивилися цей проект по телевізору. Потім вирішили й самі взяти у ньому участь.
За сценарієм Світлана на тиждень виїхала до Фінляндії. Там вона жила з новим чоловіком, дружина якого переїхала на цей час до Віталія, у Лозову. Новий чоловік Світлані не сподобався – він багато палив та пив. Не сподобалося їй і життя за кордоном, бо вона дуже сумувала за своїм чоловіком та трирічною донечкою Кірою. Такі випробування змінили її стосунки з Віталієм, каже дівчина.

«Я стала цінувати родину ще більше. Я зрозуміла, що без дитини жити не зможу. Тобто цей тиждень дав мені це зрозуміти. До Фінляндії б не поїхала і чоловіка не поміняла би. Україна, як на мене, найкраща. Лозова також», – говорить Світлана Власова.

Після проекту Світлана та Віталій пообіцяли один одному більше не розлучатися. Якщо ж кудись поїдуть – то тільки разом, запевняє подружжя Власових. Узимку вони планують поїхати до фінської родини, з якою мінялися дружинами.

 

Анна Красноперова

 

{youtube}uHDHSGxNEyk{/youtube}