У Лозовій скасували вечірнє народне гуляння на 9 травня +vd

Площа Палацу культури, Лозова, ТРК Сігма

У День Перемоги вечірнього народного гуляння з концертом і феєрверком на площі біля міського Палацу культури не буде.

Рішення про скасування розважальної програми прийняли вдень 6 травня, повідомив заступник Лозівського міського голови Юрій Петренко.

Міська влада пішла на цей безпрецедентний крок через напружену ситуацію у суспільстві, бої на сусідній Донеччині і високу ймовірність провокацій, пояснив віце-мер. Крім того, за словами Юрія Петренка, влаштовувати масові гуляння з шашликами і алкоголем тоді, коли в Україні ледь не щодня гинуть люди, було б недоречно.

— Вечірня програма після сьогоднішнього засідання, яке проводив міський голова практично в трьох форматах — на рівні апаратної наради, на рівні ветеранського активу, консультативно-дорадчого комітету [почесних громадян Лозової], на рівні лідерів політичних партій, які в нас зареєстровані в місті Лозова, — ми дійшли єдино правильного висновку, щоб розважальні заходи в місті у другій половині дня, з вечора до ночі, скасувати. Запрошуємо на урочисту частину з нагоди Дня перемоги, — сказав Юрій Петренко, заступник Лозівського міського голови.

Урочиста програма 9 травня починається о 9 ранку на вулиці Жовтневій — тут відкривається алея майстрів. О 10 годині по цій же вулиці рушить хода миру, яка перейде у мітинг-реквієм на Меморіалі Слави. Після нього у сквері Шевченка ветеранів частуватимуть кашею на “Солдатському привалі”.

Валерія Гецко

 

{youtube}VBZsFI7mXDs{/youtube}