У Лозовій під час перевірки тепломережі у одній з багатоповерхівок розірвало трубу +vd

У Лозовій мешканці 29 будинку по вулиці Соборній поскаржилися, під час перевірки тепломережі труба на горищі у будинку не витримала тиску.

27 вересня, о 14 годині, жильці 3 верхніх поверхів будинку рятували свої  меблі та пожитки від води, яка лилася зі стелі та по стінам.

Власниця однієї з квартир на 7 поверсі Юлія розповіла, родина зробила ремонт у помешканні кілька років тому, витратила на це чимало грошей. Під час затоплення рятували майно усією сім’єю – швидко вимокували воду зі стін, стелі та підлоги, зазначила жінка.

Після аварії Юлія звернулася до «Теплоенерго» та у «ЖУК». Вона зауважила, хоче, аби їй відшкодували завдані збитки.

Наскільки майно у квартирі постраждало від пориву труби, перевірятиме спеціальна комісія, після цього можна буде робити висновки, розповів директор КП «Теплоенерго» Володимир Березуцький. Він зазначив, у Лозовій ще не було випадків, коли у таких ситуаціях підприємство виплачувало людям компенсацію за завдані збитки.

Загалом, у Лозовій пориви на тепломережі трапляються майже під час кожної перевірки, розповіли тепловики. Труби теплотраси ржавіють та виходять зі строю, тому їх поступово змінюють, зазначив Володимир Березуцький. За його словами, закінчити перевіряти готовність тепломережі до зими планують до 1 жовтня.

{youtube}JPGdX5ty89A{/youtube}