Мешканець Яковлівки позивається на місцевого аграрія через землю +vd

Мешканець села Яковлівка, Лозівського району, Георгій Базатін позивається на місцевого аграрія Юрія Орлика, якому планував віддати землю у аренду. Чоловік запевнив, домовлявся з фермером про тимчасове користування гектарами на 5 років. Але замість цього, Георгію у нотаріуса дали на підпис документи на оформлення спадщини. Чоловік переконаний, його обманули та нечесно забрали землю.

Дізнався чоловік про те, що земля йому не належить у минулому році. Розповів, підходив особисто до аграрія та просив повернути свої гектари, але той відмовився, зазначив Георгій Базатін. Додав, після цього вирішив позиватися на фермера. Розглянути справу мали ще на початку вересня, але вже двічі суд переносять – нотаріус Марина Завада, у якої оформляли договір, не приходить на засідання. Георгій Базатін зауважив, хоче, аби суд якнайшвидше прийняв рішення та повернув йому землю. За словами чоловіка, його родині натякають, аби вони припинили позиватися.

Аграрій Юрій Орлик, коментувати ситуацію відмовився. Наступне судове засідання з розгляду справи призначили на  21 жовтня.

 {youtube}dkNdFCdlrxw{/youtube}