У Лозовій мешканці одного з будинків бояться залишитись без даху над головою

У Лозовій, після обвалу стіни у будинку по вулиці Чехова, мешканці одного з будинків по вулиці Абросимова забили на сполох.

Лозівчани впевнені, їхній будинок схожий на той, що вже обвалився – тріщини з підлоги до стелі,  потріскались стіни і всередині будинку. Люди розповіли, одна зі стін нахилилася, тому турбуються, щоб не стати наступними і не залишитися без даху над головою. Цегла відвалювалася ще до вибухів на арсеналі, а вже після них з’явилися тріщини та нахилилася стіна, впевнені люди. Останнім часом ситуація погіршилась.

Будинок 60-х років, на 6 квартир. З них 4 приватизовані. Лозівчани наголосили, самотужки постійно намагаються замазати тріщини, але вони знову з’являються. За допомогою люди звертались до комунальників. Наголосили, дійсно, є мешканці, які квартплату не сплачують, однак є й ті, хто боргів не має.

Директор «ЖУКа» Вячеслав Ткаченко розповів, у тариф, що сплачують люди, входить перевірка димоходу, вентиляційних каналів та поточний ремонт. За словами керівника, ремонт  у 2017 році робили, роботи виконали з перевищенням ліміту оплати мешканців.