“Тинейджерські” емоції

Більшість тинейджерів, які прийшли на кастинг ведучих, чомусь були впевнені, що йдуть, як мінімум, на ешафот…Рідненькі мої, хлопчики та дівчатка, я вас занадто люблю! Тому не мала наміру так налякати вас, щоб ви пили заспокійливе перед зйомками…Як виявилося, деякі найбільш нервові всеж-таки, пили валер’янку! Навіщо? Грець його знає…адже кастинги пройшли весело и невимушено…А от в очікуванні результатів доведеться дійсно понервувати…

У соцмережах одразу після кастингів почався бум…http://vk.com/club53148317 Хоча..не одразу…спочатку був ступор…потім конкурсанти почали приходити до тями і ділитися враженнями…Кілька учасників приїхали до нас із Краснопавлівки. Вони – найстійкіші! Їхали найдовше, чекали найбільше (бо заходили останні) і…отримали найяскравіші враження. Вони вперше побачили “Сігму” “зсередини”…І ми вирішили провести їм невеличку екскурсію…Показали, як створюються та монтуються програми, як готується ефір…І, навіть, де до журналістів у голову приходять фанатичні ідеї…у їдальні, звісно 🙂 Дехто з дівчат озвучив щось на кшталт “Я б тут жила…” Не стала лякати дітей…більшість з нас дійсно живе на роботі…Ну фанати ми, що поробиш! Тільки нікому не кажіть! 

Це я разом з моїми тинейджерами 🙂

 

Були серед учасників кастингів хитруни! Вже за годину після закінчення проб їх друзі у соцмережах питали у мене, як пройшов кастинг, та чи є вже у мене улюбленці. Клялися-божилися, що нікому не скажуть. Вірю! І теж нікому не нічого не скажу! Чекайте понеділка, новин і результатів! Тільки не пийте валер’янку, заради Бога!

Оленка Коваленко 🙂

 

{youtube}8UhtnzAWVH8{/youtube}