Дерев’яна карта світу: особливості та варіанти на стіну

Підбираючи оригінальні дизайнерські рішення для неординарного оформлення свого помешкання чи офісу, можна знайти безліч варіантів декору. Але не всі можуть відповідати призначенню приміщення. Універсальним елементом вважається дерев’яна карта світу на стіну. Виглядає вона дуже привабливо, естетично, нетрадиційно, досить функціонально. Замовити такий виріб пропонує студія домашнього декору LIKEWOOD, умільці якої виготовляють високоякісну продукцію з натуральної деревини. Для оздоблення вони використовують нешкідливі для здоров’я людей лаки та фарби на водній основі.

Незвичайна мапа: як використати?

Сам по собі витвір кваліфікованих майстрів є досить функціональним предметом. Він в естетичній формі відтворює зображення всієї нашої планети, в будь-який момент можна подивитись, де знаходиться та чи інша країна. Але це ще не всі доступні можливості. Все залежить від того, де розташована дерев’яна карта світу і яку вона має конструкцію. В залежності від різних факторів призначення стенду може змінюватись:

  • Звичайна схема земної кулі чудово маскує дефекти поверхні стіни. Зроблена за необхідними розмірами, вона надійно приховає навіть значні недоліки.

  • Нерідко школярі не бажають вчити географію по підручнику, а за допомогою такого навчального посібника справа піде краще. Діти з задоволенням будуть розглядати декоративне панно в своїй кімнаті, легко запам’ятовуючи навіть найскладніші назви різних географічних об’єктів.

  • Якщо дерев’яна карта має підсвітку, то може використовуватись в якості нічника, буде освітлювати кімнату чи кабінет в темний час доби, не подразнюючи очі досить яскравим світлом.

  • На мапі можна за допомогою маленьких прапорців, оригінальних шпильок відмічати місця, де ви вже встигли побувати та планувати наступну подорож.

Карта світу з дерева

Зробити замовлення в студії LIKEWOOD зовсім просто…

Перш ніж замовити неординарний виріб, перегляньте асортимент продукції в онлайн-каталозі та визначіться, яка саме карта світу на стіну з дерева вам підійде. Не знайшли бажаної моделі? Оформіть замовлення на виготовлення за індивідуальним проектом. Конструкція буде мати розмір, кольорову гаму, мову гравіювання відповідно до вимог та побажань замовника. Складно підібрати оптимальний варіант? Менеджери в телефонному режимі охоче допоможуть, надавши безкоштовні консультації. Замовлення приймаються на сайті, за телефоном або через електронну пошту. Передбачена доставка товару по Україні.