Як вибрати міжкімнатні двері

Рідний дім завжди мав для людини велике значення. Після важкого робочого дня приємно прийти додому і трохи розслабитися. Бажання бачити перед собою красиві речі – це одне з основних прагнень людини витрачати стільки грошей на благоустрій свого будинку або квартири. Красиві картини, дорогі шпалери, стильна і зручні меблі приносять з собою почуття комфорту.

Квартирне питання стає все більш актуальним останнім часом. Часто в одній невеликій квартирі живе сім’я з п’яти – шести осіб (два або три покоління). Якщо пощастило, і відносини з родичами хороші – будинок буде затишним прихистком, якщо ж навпаки – за допомогою нових дизайнерських рішень можна максимально скоротити спілкування.

Правильно обрана Міжкімнатні двері в Одесі від Папа Карло будуть надійно захищати від сторонніх звуків (хороша звукоізоляція) і створить в кімнаті особливий інтер’єр. Для дитячої підійде шпонированная двері, для ванни або кухні – ламінована. Дуже хорошу звукоізоляцію в приміщенні забезпечить ламінована двері з чвертю (1/4). Для зовсім маленьких приміщень можна вибрати складну двері. Виглядає вона не «на всі сто», зате дуже зручна і заощаджує місце.

Дизайнери інтер’єру радять враховувати розстановку меблів у кімнаті перед вибором двері. Сьогодні модним стають більш вільні приміщення: мінімум меблів, максимум місця і світла.

Останнім часом популярністю користуються двостулкові розсувні двері. Дизайнери підкреслюють, такі двері візуально збільшують простір приміщення. Міжкімнатні двері двостулкові купити не складає труднощів, а ціна залежить від стилю і матеріалу. Бувають як найпростіші двері за цілком демократичною ціною, так і більш «просунуті» варіанти (з оригінальним малюнком, розписом).

Фахівці в дизайні радять по можливості взагалі позбутися «зайвих» дверей. Рада непоганий, якщо ви живете у великій квартирі, та ще й в повній самоті. На жаль, ця розкіш доступна не всім.

Міжкімнатні двері двостулкові купити ви можете в спеціалізованих магазинах. Багата колірна гамма і оригінальний стиль моделей не залишить вас байдужим.