Взяти кредит до 7000 гривень можна у «Ваша Готівочка»

У «Ваша Готівочка» позики оформлюють без проблем

Фінансове лихо може спіткати кожного і щоб знайти вихід із скрутної ситуації, звісно, потрібна надійна підтримка. Добре, коли можна розраховувати на участь близьких у вирішенні фінансових труднощів. Але, що робити тим, хто може розраховувати тільки на власні сили? Оптимально і завжди актуально – взяти кредит у досвідченого і надійного кредитора.

Сьогодні українці активно користуються послугою мікрокредитування. Швидко і на лояльних умовах мікрокредит надасть компанія «Ваша Готівочка», яка із року в рік допомагає співвітчизникам, які потрапляють у фінансову яму. Лояльні і гнучкі умови кредитування, дозволяють громадянам у віці від 18-ти до 70-ти років оформлювати позики у такій формі і на таких умовах, які будуть зручними для них. Отже, позику можна оформити на будь-яку суму від 200 до 7000 гривень і користуватися грошима до 16-ти днів (передбачені дострокове погашення або пролонгація). Компанія «Ваша Готівочка» пропонує взяти кредит як готівкою, так і в режимі онлайн. Детальніше з кожним із способів оформлення пропонуємо ознайомитись далі у статті.

Оформлення кредиту онлайн: все просто і зрозуміло

На сьогоднішній день оформлення кредитів онлайн займає почесне місце серед затребуваних послуг. Гроші завжди потрібні людям і, здебільшого, терміново. Щоб вирішити свої нагальні фінансові проблеми, звертатися до представництва компанії або чекати часів роботи інколи незручно. Для того, щоб можливість позичити фінанси була в будь-який момент, працює цілодобовий онлайн сервіс компанії «Ваша Готівочка»: незалежно від дня тижня і години можна взяти кредит всього за 15 хвилин. Оформляється позика на банківську картку, видану клієнту в будь-якому з банків країни і діючу у міжнародних платіжних системах VISA або MasterCard.

Пакет документів, необхідний для оформлення позики, складається тільки з паспорту і індивідуального податкового номеру. Під час оформлення кредиту, компанія не просить клієнта робити фото з паспортом чи банківською карткою, або вказувати свій акаунт у соціальній мережі. Необхідно тільки достовірно заповнити електронну заявку, у якій вказати загальні особисті дані. Після цього, заявку потрібно надіслати на розгляд компанії. За декілька хвилин буде відомо рішення і гроші будуть переказані на картку.

Отримайте кредит готівкою без проблем

Процедура оформлення кредиту готівкою так само проста і зручна. Щоб взяти кредит, позичальнику потрібно звернутися до представництва мережі компанії, яке розташоване до нього найближче за все, надати менеджеру оригінали документів і вказати певні особисті дані. Компанія не просить у клієнта телефон родича, довідку про доходи і ксерокопію документів. Оформлення просте і доступне для всіх. Після цього, система обробляє заявку клієнта. Фахівець компанії повідомляє рішення і видає фінанси.

Легко і просто отримати позику, якщо звертатися у «Ваша Готівочка», адже компанія обов’язково допоможе всім, кому потрібні фінанси. Звертайтеся і Ви!