У чому користь колекціонування наклейок?

Не секрет, що з року в рік збільшується кількість дітей з дислексією і дискалькулією. Майже кожна друга дитина страждає від порушення мови, і ситуація тільки погіршується. Але виховувати треба батьків, оскільки вони є першими і найважливішими вчителями.

Збір стікерів – корисна гра, до якої експерти рекомендують залучати дітей, незалежно від того, хлопчики вони чи дівчатка. Після народження і до п’яти-дванадцяти років у дитини інтенсивно розвиваються зв’язки (синапси) між клітинами головного мозку. Після цього періоду вони все ще формуються, але вже не так швидко і динамічно. Існують медичні докази того, що інтелектуальні здібності залежать від кількості синапсів, тому дитинство є важливим періодом у розвитку малюків.  

Колекціонування наклейок може дуже допомогти в створенні зв’язків між клітинами мозку. На розвиток математичного і логічного мислення впливають класифікаційні ігри з сортуванням фігурок за кольорами та розмірами. Але вони розроблені так, що дитина повинна дивитися на завдання і розміщувати фігурки на певних місцях. Наклейки грають важливу роль в абстрактному сортуванні. Діти, що колекціонують футбольні стікери, можуть багато чому навчитися. Наприклад, дізнатися:

  • імена гравців;
  • прапори і країни, які вони представляють,
  • клуби, за які вони грають.

Кожного дня малюки заглядають в альбом, підраховують, скільки ще наклейок потрібно зібрати для завершення колекції, обмінюються однаковими екземплярами з друзями. Іноді приносять додому 2-3 нових наклейки або стільки ж втрачають під час обміну, що робить дітлахів щасливими або сумними, але все це частина корисної гри.

На жаль, батьки можуть зіпсувати це заняття щоденної покупкою наклейок в великих кількостях. Збираючи альбом, дитина протягом кількох місяців розвиває розумову класифікацію і дрібну моторику, обмінюється наклейками з іншими дітьми на ігрових майданчиках. Це набагато краще, ніж завершувати альбом за десять днів. Якщо дитина отримує все, що хоче, у неї можуть розвинутися негативні риси характеру.

«24Прінт» – гуру друку наклейок

Наклейки дуже хороший інструмент для розвитку дитини, який можна замовити на сайті центру поліграфічних послуг «24Прінт» https://www.24print.kiev.ua/ru/products/naklieiki. Досвідчені дизайнери і техніки друкарні знають все про виготовлення й застосування стікерів. Вони пропонують високоякісну продукцію, доступну в великому асортименті за розумними цінами.

Центр «24Прінт» – це сучасні технології та креативний друк наклейок з особливим акцентом на розмаїтті. Замовляючи нестандартні стікери в центрі «24Прінт», ви отримуєте бездоганну досконалість будь-яких форм і розмірів. Ваші додаткові брендингові та рекламні заходи будуть виблискувати нестандартними наклейками і ніколи не залишаться без уваги.