Черепиця (покрівля) та водостічні системи в Харкові

фінська бітумна черепицяЧерепичні дахи використовувалися століттями і не без підстав: вони міцні, універсальні і довговічні. Доступна в різних стилях і варіантах обробки, плитка додає привабливості будь-якого дому. Як і при будь-якому типі покрівлі, захист від атмосферних впливів і монтаж є ключем до тривалого використання.

Першою проблемою, яка повинна бути вирішена, є належний захист настилу даху і інших компонентів будівлі за допомогою застосування погодостійких підкладок. Деякі місцеві будівельні норми і правила можуть вимагати двошарової підкладки через холодні кліматичні умови або низького ухилу даху, тому важливо перевірити вимоги підкладки до початку установки.

Черепиця бітумна: особливості

Всі бітумні черепиці поставляються з різними варіантами дизайну. Відомо, що це один з найбільш універсальних матеріалів у світі.

  • Міцність. Виробники покрівлі розробили асфальтову черепицю, яка стала більш довговічною. Дахи з бітумної черепиці мають більш високий рейтинг впливу і розраховані на різні погодні умови, включаючи град і сильний вітер. Це робить їх фаворитом будь-якої компанії з обслуговування покрівлі.
  • Опір. Крім жорсткості, була розроблена асфальтова черепиця, щоб протистоїть зовнішньому впливу і прослужить протягом багатьох років. Асфальтова черепиця може протистояти вогню, гниттю, шкідників, і навіть цвілі.
  • Час. Надійність і привабливість не є єдиними причинами вибору бітумної черепиці. В руках хорошого покрівельника правильно встановлена ​​черепиця може прослужити більше двадцяти років.
  • Доступність. Незалежно від того, чи йде мова про бюджет для термінового ремонту даху або про фактичну ціну установки, бітумна черепиця є одним з найбільш доступних варіантів на ринку. І з такими перевагами, як зручність використання і міцність, робить її економічно вигідною для всіх домовласників.
  • Монтаж. Вона не занадто легка і не дуже важка, бітумна черепиця є одним з найпростіших матеріалів для установки і ремонту.

Бітумна черепиця, ціна на яку залежить від ряду факторів і, зокрема, від виробника, може бути різного кольору і відтінку, а також відповідати будь-якій формі або кутку.

Бітумна черепиця: Харків

Купити бітумну черепицю в Харкові можна в компанії Building Ceramics, що спеціалізується на продажі будівельних матеріалів в широкому асортименті.

Бітумна черепиця відгуки отримує позитивні, завдяки своїм характеристикам. Дізнатися більше про особливості товару можна у менеджерів компанії за контактним номером телефону. Замовлення продукції доступний онлайн і також в телефонному режимі.