Як робити апаратний манікюр

Доглянуті і красиві нігті є невід’ємною частиною охайною зовнішності жінки, і тому так важливо вміти правильно за ними доглядати. Одним з ефективних методів догляду за нігтями є апаратний необрізний манікюр, за допомогою якого можна надати пошкодженим і деформованим нігтям акуратну і правильну форму. Про те, як правильно робити апаратний манікюр Виноградар, ви дізнаєтеся з нашої статті.

Для апаратного манікюру вам буде потрібно спеціальний апарат з насадками різного типу, для домашнього використання, з не надто високою швидкістю обертання. Обертаючись, насадки апарату обробляють ваші нігті. Робіть такий манікюр, ретельно висушивши шкіру рук, два рази на місяць.

Підготуйте нігті до манікюру, відсуньте лопаткою кутикулу і зітріть з нігтів старий лак. Одягніть на апарат насадку з середнім абразивом і сгладьте бічні валики нігтів. Якщо на долонях є мозолі, обробіть їх насадками з найнижчим абразивом.

Надайте краю нігтів потрібну форму, зашліфуйте їх поверхню і відполіруйте, торкаючись нігтя краєм насадки і стежачи за тим, щоб не подряпати нігтьову пластину. Змастіть шкіру навколо нігтів живильним кремом або олією, і помасажуйте пальці.

Використовуючи апарат для манікюру, дотримуйтесь техніку безпеки. Тримайте його в правій руці, притискаючи до долоні мізинець робочої руки, і обробляйте нігті, не притискаючи насадку до пластини занадто щільно.

Насадка повинна стосуватися нігтя під кутом 45 градусів. Постійно рухайте насадку, направляючи її від центру до краю, і встановивши низьку швидкість обертання насадок.

Час від часу дайте рукам відпочити, зупиняючи апарат, а потім продовжуйте обробляти нігті, поки не закінчите оформляти обидві руки. Згодом ви удосконалите свою майстерність в області апаратного манікюру, і зможете швидко і красиво оформляти нігті на високій швидкості обертання насадок.