Чи варто носити обручку за думкою спеціалістів?

У сучасному темпі життя, безлічі різних традицій і прикмет, молоді пари досить часто сумніваються у виборі обручки, і купують ті, які не практичні для щоденного використання. Однак, в цьому випадку, варто пам’ятати, що ідеального кільця для достатка, щастя і благополуччя сім’ї просто не існує. Однак, завжди мають бути міцні почуття і справжня любов, на підставі яких і купуються обручки. Одні, й на все життя.

Експерти інтернет-магазину Злато говорять про те, що є навіть еталонні кільця. У каталозі ювелірних прикрас, це ті, в яких молоді відчуваю себе впевнено, зручно і приємно. Сучасних обручок досить багато, а значить, будь-який примхливий покупець може підібрати оптимальну модель.

Купуючи обручку: про що не можна забути?

різновиди обручальних кілець

Підготовка до весілля – метушливий і складний період в житті. Звичайно ж, багато чого не береться до уваги, бо просто забувається. При виборі обручки необхідно пам’ятати про:

  1. Складність виконання форми. Обручки доведеться носити не тільки в день весілля і святкування, а кожний наступний день сімейного життя. Така прикраса супроводжує людину все життя. Чим простіше буде форма виконання аксесуару, легше його вага і менше різних виступаючих елементів декору, тим більше зручності від його носки буде відчувати власник прикраси. Звичайно ж, складні аксесуари з дизайнерськими оформленнями виглядають стильно, але, на жаль, вони не завжди практичні.
  2. Розмір і пора року. Як правило, в літні місяці руки наливаються, а пальчики стають товстішими. Отже, кільце може почати тиснути. І навпаки, взимку ручка стискається, а колечко може спадати. Обирати аксесуар потрібно в теплому приміщенні і чітко під розмір. Якщо виріб буде замалим або як раз по розміру — краще взяти модель на одну позицію. більшу.
  3. Колір і універсальність. Сьогодні є як класичні жовті, так і рожеві, червоні і навіть зелені інтерпретації золота. Виглядають вони досить стильно, але ось про універсальність зеленої обручки можна забути. Та, імовірно, складна прикраса досить швидко набридне. Форма пальців і руки. Тут є досить дієва і одночасно проста прикраса. Для витонченої тонкої ручки підійде тонке, романтичне кільце. Для великої ручки — модель із середньою шириною шинки.

Чи дозволено знімати обручку?

аксессуари для весілля

Жінки і чоловіки, представники різних професій, це рішення залишають за собою: коли надіти, а коли зняти прикрасу. Лікарі, офісні працівники, кухари і будівельники можуть знімати ювелірні обручки тільки для того, щоб не пошкодити їх під час робочого процесу. Іноді, наприклад, як у кулінарному мистецтві, взагалі заборонено надягати кільця.

Експерти інтернет-магазину ювелірних виробів Zlato підкреслюють, що особливих правил щодо заборони знімати кільце не існує, а значить в тому, що коханий або кохана в процесі якої-небудь справи вирішили залишити заручну прикрасу десь на полиці немає нічого серйозного.