Зволоження шкіри обличчя

Секрет краси та здоров’я епідермісу обличчя та тіла ґрунтується на ефективному очищенні, зволоженні, живленні епідермісу. При цьому деякі люди помиляються, вважаючи, що при щоденному догляді досить добре очистити поверхню та застосувати хороший нічний або денний крем. Зволожуючий крем для обличчя також повинен знаходитися серед іншої косметики, використовуватися щодня.

Чому зволоження таке важливе?

В незалежності від типу епідермісу, недолік вологи викликає:

  • почервоніння, лущення – на комбінованій, нормальній, сухій шкірі;
  • неприємний блиск, запалення – якщо епідерміс жирний;
  • відчуття стягнутості, дискомфорту.

Якісний зволожуючий крем для обличчя повинен містити гіалуронову кислоту, масла натурального походження. Гіалуронова кислота є гідрофіксатором, вона насичує клітини шкіри вологою, утримує її всередині. Натуральне масло створює на поверхні захисний шар, що перешкоджає випаровуванню вологи. Щоб не зіткнутися з даними проблемами, після очищення необхідно використовувати якісний зволожуючий крем, що насичує та утримує вологу всередині протягом дня. Саме такі продукти пропонує французька компанія La Roche-Posay. Вони створюються на основі натуральних компонентів та термальної води, яка відома своїми лікувальними властивостями. В її складі міститься висока концентрація селену та мікроелементів, завдяки цьому косметика:

  • надає лікувальний ефект;
  • добре зволожує поверхню;
  • знімає запалення.

Всі продукти бренду розробляються в лабораторних умовах, проходять тестування на алергени. В результаті покупцям пропонується косметика, яка не викликає алергію, не містить парабенів, ароматів, консервантів.

Познайомитися з повним асортиментом продуктів, описом, відгуками покупців пропонує офіційний сайт бренду, а придбати лікувальну продукцію можна в аптечній мережі.

Огляд зволожуючих продуктів La Roche-Posay

Продукція для зволоження шкіри обличчя La Roche-Posay доступна на офіційному сайті. В залежності від типу шкіри, покупцям доступні продукти серій:

  • Hydrtane – гамма містить La Roche-Posay зволожуючий крем для чутливої та сухої шкіри. До складу входить гіалуронова кислота, натуральні масла, термальна вода. Комплексна дія компонентів усуває зневоднення, зменшує чутливість, дарує відчуття комфорту протягом дня.
  • Hydraphase – серія розроблена для нормального, комбінованого епідермісу для інтенсивного зволоження обличчя та області навколо очей, містить високу концентрацію гіалуронової кислоти, термальну воду. Продукти мають легку текстуру, швидко всмоктуються. Для захисту від ультрафіолету доступний крем з SPF фільтром.
  • Toleran Sensitive – крем не тільки доглядає за поверхнею, а й відновлює її захисний бар’єр. Також зменшує чутливість, підходить для чутливої шкіри, дорослих та дітей.
  • Effaclar – продукти розроблені для щоденного догляду за жирною шкірою, косметика ефективно знімає запалення, перешкоджає закупорці пор, надає заспокійливу дію.

Лікувальну косметику La Roche-Posay позитивно оцінили у всьому світі. В Україні товари бренду доступні в аптечній мережі, з доставкою в будь-яке місто країни, а ознайомитися з описом можна на офіційному сайті компанії.