Як правильно підібрати подарункову коробку

Кожна людина любить не тільки отримувати подарунки, але й дарувати їх своїм близьким. Ну, а щоб вручення презенту було більш ефектним і незабутнім, його слід упакувати в красиву подарункову упаковку. Кращим варіантом буде купити подарункову коробку в компанії Зробив Тато.

Як правильно вибрати подарункову коробку?

У квіткових і сувенірних магазинах можна зустріти коробки для подарунків, що розрізняються за формою і стилістичному оформленню. Але перед тим як відправитися на пошуки підходящої коробочки, необхідно визначитися з основними нюансами:

Розміри подарунка – підготовлений презент, повинен повністю вміщуватися в картонну упаковку, в ідеалі він повинен займати 80 – 90% відсотків від всього простору.
Зверніть увагу! Якщо в якості подарунка ви підготували телефон, планшет або інший гаджет, то упаковка підбирається строго за розміром! При наявності вільного місця предмет буде легко переміщатися і може втратити презентабельний вигляд.

Якщо подарунок складається з декількох елементів, купуйте коробочку з потрібною кількістю відділень. Це дозволить вам все акуратно розкласти, і ризик пошкодження поміщених предметів буде дорівнює нулю.

Важливо продумати форму і декорування подарункової упаковки. Наприклад, якщо подарунок призначений начальнику, то вибирайте прості, строгі форми (прямокутник, паралелепіпед і ін.). Якщо ж ви приготували сюрприз для коханого на День Святого Валентина або День Народження, то віддайте перевагу більш ніжним і привабливим формам (серце, коло і т. Д.).

Щоб презент повністю зберіг свій первісний вигляд, використовуйте для упаковки спеціальний наповнювач (м’яка тканина, синтепон, поліестер), він добре захистить елементи зі скла, порцеляни й ін.

Не забудьте про зовнішнє оформлення – подарункові коробки декоруються бантами, об’ємними наклейками і аплікаціями, перетягуються стрічками. Якщо вам не подобається колір вироби, скористайтеся пакувальної папером.

Види подарункових коробок до свят

Правильно підібрана коробочка для подарунка додасть сувеніру ще більш елегантний і значимий вигляд, і зробить незабутнє перше враження на людину при його вручення. Існує кілька типів подарункових упаковок, кожен з яких призначений для певної категорії предметів:

Кришка-дно – універсальна упаковка, підходить для звичайних і б’ються виробів. За формою представлена ​​різними варіаціями (квадрат, коло, прямокутник і ін.).

Шкатулка – даний варіант припускає надійне скріплення кришки і основної частини. Підійде для маленьких презентів, прикрас та аксесуарів.

З магнітною засувкою – ідеальний варіант для ділових презентів і подарунків з крихких матеріалів.

Пенали – мають прямокутну форму і спеціальний язичок для вилучення дрантя. Такі вироби підходять для упаковки пляшок, книг, годин.

Трансформери – візуально нагадують звичайну коробочку, але при відкритті кришки висувається кілька прихованих скриньок.