Популярний нічний клуб Львова

Шукаєте місце для активного відпочинку уночі? Хочете розважитись під хітову музику? Бажаєте пригоститися найсмачнішими коктейлями? Тоді на вас чекає нічний клуб у Львові, в якому постійно влаштовуються різноманітні шоу-програми, створені всі умови для незабутніх вечірок з танцями та іншими розвагами. Саме в цьому закладі ви зможете розслабитись, отримати задоволення від музики, напоїв та доброї компанії.

Популярний серед львів’ян та гостей міста нічний клуб Split — це сучасний заклад, де з комфортом відпочивають люди різного віку та різних смаків. Деякі гості надають перевагу відпочинку за барною стійкою, а деякі активно беруть участь в шоу-програмах, танцюють та навіть співають. Вечірки, які влаштовують в Спліт, проходять з участю модних музичних виконавців, діджеїв, шоу-менів.

Особливості нічного клубу Split

Атмосфера нічного клубу приваблює стильним інтер’єром, оригінальним декором та самою сутністю. Тут все організовано на найвищому рівні — інноваційне обладнання, високоякісні меблі, найкраща музика, напої та сервіс. Завдяки гармонійному поєднанню всіх складових, клуб Split на сьогодні є одним з самих популярних у Львові. До особливостей закладу відносяться:

  • одразу 2 барні стійки, кожна довжиною по 11.5 м, новаторський підхід до культури приготування та подачі коктейлів;

  • ексклюзивний асортимент елітного алкоголю;

  • комфорт для кожного гостя — ви можете проводити час, як забажаєте (куштувати коктейлі, танцювати, спілкуватись);

  • безпека. В клубі працює служба безпеки, є охорона, передбачений дрес-код, фейс-контроль. Тож ви можете не турбуватись — ваш відпочинок не буде зіпсований неадекватною поведінкою інших гостей;

  • програма лояльності для клієнтів, що охоплює не тільки клуб, але й ресторан, шоу-бар, караоке;

  • зручна локація. Клуб Спліт знаходиться в історичній частині міста, куди легко дістатись з будь-якого району Львова.

Календар подій в Split

В нічному клубі постійно влаштовують різні заходи, запрошують відомих ведучих, зірок шоу-бізнесу з України та з інших країн. Подивитись календар подій, щоб визначити, на яку програму ви хочете потрапити, легко на сайті. В розкладі вказані:

  • дата та час, коли починається шоу;

  • хто з популярних шоу-менів, діджеїв, музичних виконавців запрошений;

  • вартість входу для жінок та для чоловіків.

Клуб Спліт працює з четверга по неділю, з 22:00 до 06:00. Меню бару в клубі ви можете подивитись на сайті. Для вас пропонуються елітні коктейлі за класичними та оригінальними рецептами, вино на розлив, шампанське та ігристе вино у пляшках.

Як зробити резерв в нічному клубі Спліт?

Щоб зробити резерв, подивіться на план нічного клубу та визначтесь, які місця вам підходять. Потім ви можете зателефонувати адміністраторам, забронювати обрані місця, отримати інформацію про заходи, які відбудуться найближчим часом. Якщо ви плануєте відсвяткувати в нічному клубі Split свій день народження, корпоратив чи будь-яку іншу подію, дізнайтесь чи можна це зробити у працівників закладу.