Як стати щасливою жінкою – налагодити стосунки з батько

Опрацювати стосунки з батьком

Тато може бути запійним пияком, хронічним невдахою, альфонсом, що звикли користуватися жінками. Як довіряти тому, хто бив матір, пропивав гроші та бив? Як спілкуватися з тим, хто не підтримував, не помічав, чи був закритим? І такі думки є у мільйонів жінок. Відносини з татом стало темою номер 1 для 70% представниць прекрасної половини людства.

І якщо з нею не розібратися, не зцілити стосунки з татом, то ставши дорослими ми постійно страждатимемо від невдалих стосунків, не почуватимемося щасливими з чоловіками.Чому важливо налагодити стосунки з батьком.

Пропрацювати стосунки з татом у більшості випадків означає позбавитися першопричини проблеми з чоловіками. Ми тягнемо з дитинства купу образ, переживань і у дорослому віці почуваємося нещасними, невдахами. Особливо це відчувається у складні періоди нашого життя, коли ми розлучаємося з партнером, маємо невдачі у кар’єрі. Тоді спливають усі невдачі та болі прямо з дитинства. Ми згадуємо тяжкі історії з дитинства і знову переживаємо їх. Але ж ми вже дорослі, навіщо нам знову ставати тією нещасною дитиною, якими ми були 20-30-40 років тому.

Образа на батька з дитинства

Ми бачимо чи не помічаємо, що звичку бути нещасливими ми взяли від батьків, вони були у стражданні, і ми навчилися цього. Але навіщо нам ця звичка, і чи потрібно її передавати у спадок своїм дітям. Звичайно ж ні. Ми можемо бути щасливими, і передати це чудове вміння своїм дітям та онукам. Для цього важливо навчитися прощати та почати варто з тата.

Корисно налагодити стосунки з татом і для того, щоб позбавитися внутрішніх проблем. Потрібно прибрати сміття минулого, вичистити все, щоб не просто стати щасливішим, спокійнішим. Але й для того, щоб підвищити свою самоцінність, зайняти гідну позицію у житті, стати необхідною, коханою. Образи минулого повинні просто піти, адже вони тягнуть нас лише вниз, нівелюючи нашу цінність, незважаючи на наші чудові якості.

Батько та як вдало вийти заміж, чи зв’язок?

Все просто, зціліть стосунки батька та дочки. Це і є формула успішного шлюбу. Ми можемо знати свого батька лише з того боку, як розповідала мама чи він запам’ятався нам з дитинства. Але ми незважаючи на всі його мінуси – алкоголізм, дармоїдство, холодність, наприклад, не можемо не бути вдячними татові. І все тому, що саме батько є головним чоловіком у житті будь-якої жінки. Після чоловіка, звичайно. Він разом із мамою зачав нас, дав нашу прекрасну зовнішність, характер, тощо. Чому нам не любити його за це, адже він дав нам життя і це вже чимало!

Коли ви говорите про свого батька, робіть це з любов’ю, гордістю. Адже він частина вас, а ви любите себе. Захоплення своїм татом, що ллється зсередини, дуже тонко відчувають чоловіки. Вони розуміють, що їх також любитимуть, захоплюватимуться. І таку жінку охочіше беруть за дружину. Або якщо тата не було, а був дідусь. То він теж заслуговує на повагу і любов, як чоловік, який виховав вас. Як би не було в дитинстві, потрібно усвідомити, що тато чи дідусь гідні вашого шанобливого ставлення, кохання. І прийнявши у своєму серці батька, пробачивши всі образи, ми можемо стати щасливішими у шлюбі, або знайти бажаного чоловіка.

Більше інформації про стосунки з батьками читайте тут https://sherbanskaya.com/uk/