Ми усі завжди чуємо про важливість посилення імунітету, але, на щастя, є кілька сортів їжі, які мають цей чудовий ефект в Україні. І одна із них навіть названа головною користю для нашого здоров’я.
Та яка саме страва вважається такою корисною? Згадала її доктор Євгенія Супрун, відома українська лікарка та публічна діячка. Вона вважає, що ця страва має незвичайну силу посилити імунітет і до того ж є популярною серед українців. Про яку саме страву йдеться, дізнаємось трохи пізніше, а поки давайте розглянемо декілька порад від доктора Супрун з покращення імунітету.
Саме імунітет відповідає за нашу стійкість до хвороб і вірусів, які щодня оточують нас. Тож, ми маємо розглядати його як наш найкращий друг, якому потрібна належна догляду. Доктор Супрун, з опираючись на свої власні дослідження, рекомендує регулярне вживання деяких продуктів та звичайних речей, щоб зміцнити наш імунітет і робити його ще сильнішим.