Не все може бути збережено протягом тривалого періоду. Звичайна природа сохранила свою правдивість навіть всередині льоду. Якщо швидке вживання свіжих ягід надто проблематичне, заморожування стає першорядним вибором. Верховодити процесу заморожування ягід нерідко доводиться самим гурманом, хто шукає не тільки економію купівлі в магазині, а й бажання зберігати сезонну ароматичну м’яку пліднсть в своїх холодильніках протягом усього року.
Звичайна природа сохранила свою правдивість навіть всередині льоду. Якщо швидке вживання свіжих ягід надто проблематичне, заморожування стає першорядним вибором. Верховодити процесу заморожування ягід нерідко доводиться самим гурманом, хто шукає не тільки економію купівлі в магазині, а й бажання зберігати сезонну ароматичну м’яку пліднсть в своїх холодильніках протягом усього року.”>
Один з ключових факторів успішного найкращого зберігання цікавих ніжної солодкості ягід передбачає, що їх заморожувати в момент їх найструктурнішої стійкості до дії низьких температур. Процедура заморожування, пов’язана зі зниженням температури продукту, впливає на процес інактивації багатьох біологічних процесів, затримування нежеланих ферментативних розщеплень, які провокують характеризувану втрату плоду.
Подальше зберігання заморожених пакетиків з ягодами може здійснюватися протягом багатьох років, проте слід пам’ятати про особливість цих плодів: їхня текстура змінюється під час заморожування. Тож, якщо до моменту заморозки необхідні будуть повторні теплові впливи, краще придбати такі банки-контейнери, в яких люди змогли наяву бачити ці просвічки залишків динаміки ягід. Рекомендована попередня дегустація заморожених ягодиць з пластикових тарчачок у силіційських станах.