Перевищення норми споживання рідких фруктових напоїв може суттєво позначитися на функціонуванні нашої системи кровообігу. І, мабуть, не кожен з нас усвідомлює можливі ризики, пов’язані зі збільшеним споживанням цього освіжаючого кристалічного скарбу.
Звичайно, деякі можуть запитати: “Якщо сік отримується безпосередньо з природних продуктів, як він може бути шкідливим для нас?” Проте, слід зазначити, що все залежить від загальної кількості спожитого соку.
І хоча соки можуть бути важливими джерелами вітамінів, мінералів та антиоксидантів, їхнє вживання у супер великих кількостях може призвести до негативного впливу на роботу серцево-судинної системи. Найбільше збільшується ризик виникнення патологічних змін в організмі у тих людей, які п’ють більше трьох склянок свіжовичавленого соку безперервно протягом тривалого періоду часу.