Працівники Управління освіти приймали вітання з нагоди 60-річниці від Дня заснування закладу

IMG 7370

Від інспекції на чолі з одним керівником та двома працівниками до Управління, яке нараховує понад сотню працівників та 50 наполегливих керівників закладів загальної середньої освіти — саме такий шлях реформування пройшло Лозівське Управління освіти, молоді та спорту за 60 років.

Урочистості присвячені ювілейній даті закладу пройшли сьогодні, 31 березня. Від імені Лозівського міського голови Сергія Зеленського слова вітання передав секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір.

Керівник звернувся до ветеранів та нинішніх працівників Управління: “Саме завдяки вам, шановні ветерани, відбувалося становлення освіти на Лозівщині, розбудовувалися школи і дитячі садки, саме ви вивели освіту нашого міста на високий рівень і зараз ваші послідовники з честю тримають цю планку. Та їм довелося зіткнутися й з новими викликами, які принесла війна, а перед цим карантинні обмеження. Нинішні працівники успішно опанували нові форми навчання, пройшли реформування й нововведення, реалізували найскладніші і найамбітніші проєкти.”

Вітав своїх колег і наставників, з річницею закладу, заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський. Відзначив, що найкращі якості працівників Управління освіти проявилися з початком повномасштабного вторгнення росії, саме освітня галузь внесла неабиякий внесок у підтримку Збройних сил України, зустрічала внутрішньо-переміщених осіб, допомагала й допомагає потребуючим.

Керівники побажали віри у майбутнє й скорішої Перемоги над ворогом. І щоб збулася мрія кожного освітянина – до звичайного режиму роботи повернулися школи й дитсадки, їхні стіни наповнилися дитячим гомоном і сміхом!

Керівниця Управління освіти молоді та спорту Вікторія Урванцева відзначила, що їхній заклад пройшов певні шляхи розвитку. 1963 рік — це інспекція на чолі з одним керівником та двома працівниками. Сьогодні — це 110 працівників Управління та 50 наполегливих керівників закладів загальної середньої освіти. За 60 років існування Управління його очолювали 11 керівників – вимогливих і професіональних.

Вікторія Урванцева подякувала усім, хто віддав свої найкращі роки, роботі в Управлінні – ветеранам і діючим працівникам. Висловила вдячність – керівництву громади, яке підтримує і допомагає розвивати освітню галузь.

З нагоди свята, працівникам та ветеранам вручили почесні грамоти та подяки Лозівської міської ради, грамоту Міністерства освіти і науки України, подяки Управління освіти, квіти й подарункові набори.

До своїх колег у залі звернулися ветерани галузі. Екс-очільник лозівської освіти, “Відмінник освіти України” Леонід Ляшевич, голова ради ветеранів працівників освіти Лозівської міської територіальної громади, пані Ніна Кураленко. У відео зверненні своїх колег привітав екс-очільник освіти Олексій Неретін.

–>

Джерело: Лозівська міська рада