Голова громади привітав керівницю ЦНАП з днем народження та розпитав про труднощі роботи у воєнний час

 

Сьогодні, 30 травня, Лозівський міський голова Сергій Зеленський завітав до Центру надання адміністративних послуг привітати з днем народження керівницю Катерину Нараган.  Подякував їй та усьому колективу за якісні послуги, які відділом надаються  безперервно жителям громади та гостям міста.  До привітань приєдналися секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір та керуючий справами виконавчого комітету Тетяна Запорожець.

У ході  зустрічі обговорили труднощі з якими стикаються мешканці громади під час отримання послуги єВідновлення –  за програмою державної допомоги на відновлення пошкодженого житла.

Однією з умов, прийому документів на відшкодування, у застосунку «Дія», є внесення інформації про право власності на житло до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Тому, наразі, реєстраторами ЦНАП активно ведеться прийом документів на надання цієї послуги, розповідає Катерина Нараган. Ще одна проблема з подачею документів у застосунок «Дія», виникає за відсутності технічного паспорту на квартиру чи будинок. На його виготовлення необхідний час та кошти.

Адміністраторами Центру надання адміністративних послуг надаються громадянам роз’яснення щодо переліку необхідних документів. Також на прохання мешканців здійснюється допомога в оформленні заявок на пошкоджене майно в застосунку «Дія».

Джерело: Лозівська міська територіальна громада