Як організувати змагання з футболу в умовах обмежень воєнного стану, говорили на нараді з міським головою

Керівники освітньої та спортивної галузей, тренери, представники федерації футболу Лозівської громади обговорили подальші напрямки роботи щодо розвитку футболу серед дитячих та дорослих команд.

Учасники наради зазначили, що через воєнний стан спортивна галузь, зокрема напрямок футболу, майже не розвивається, гравці футбольних команд, як дитячих так і дорослих втрачають навички.  Це впливає на перспективи розвитку цього напрямку спорту в майбутньому.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський поінформував, що згідно наказу Лозівської районної державної адміністрації, дозволено проведення культурно-просвітницьких, спортивних, розважальних, релігійних масових  заходів на відкритому просторі з кількістю учасників та глядачів не більше 50 осіб. Звісно, за умови усіх заходів безпеки – наявності поряд укриттів на випадок повітряної тривоги.

З урахуванням кількісних обмежень, учасники наради, обговорили можливість проведення турнірів з футболу серед дорослих та дитячих команд з залученням сусідніх громад.

Розглянули питання утримання стадіонів у Лозівській громаді, фінансування витрат на ці потреби.  

Джерело: Лозівська міська територіальна громада