Фахівці міської ради обговорили подальше облаштування та утримання укриттів

Керівники галузей освіти, культури, комунальної сфери вкотре зібралися розглянути питання поточного стану укриттів, їх додаткового облаштування та подальшого утримання. Нарада пройшла під головуванням першого заступника Лозівського міського голови Олександра  Жидкова.  

  • Ми не повинні зменшити кількість укриттів ні на один об’єкт. Якщо виникають певні об’єктивні причини, з яких приміщення не може використовуватися у якості укриття, наприклад, відбулося підтоплення, як по вулиці Бульвар Шевченка, 5, ми зобов’язані знайти йому заміну.

Олександр Жидков додав, що той перелік комунальних укриттів, який визначено міською радою, а їх у Лозівській громаді 68, не може стовідсотково забезпечити захист для 90-тисячної громади та 10 тисяч переселенців. Тому попрохав керівників усіх підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності, надавати змогу користуватися укриттями не лише своїм працівникам, а й населенню.

Також керівник поінформував, що з метою забезпечення цілодобової роботи укриттів,  міською радою проведено перемовини з Лозівським Центром зайнятості щодо прийому на роботу додаткових чергових.  

Джерело: Лозівська міська територіальна громада