У Лозівській тергромаді відзначили День Конституції України

У Лозівській тергромаді відзначили День Конституції України

Новини

28.06.2023

З нагоди державного свята до підніжжя пам’ятника співцю волі та незалежності Тараса Шевченка, на знак відданості та шани, квіти поклали від Лозівської міської ради та її виконавчого комітету, народного депутата Юлії Світличної, Лозівської районної військової адміністрації та районної ради, Біляївської територіальної громади, нинішніх захисників України та захисників правопорядку.

Присутні схилили у скорботі голови перед усіма українськими героями, яких забрала кривава війна, хто в різні часи захищав свою рідну землю. Вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.  

28 червня 1996 року назавжди увійшов яскравою сторінкою у багатовікову історію українського державотворення. У цей день Верховна Рада України, виражаючи волю українського народу, громадян України усіх національностей, прийняла Конституцію – основний закон України. Вона увібрала в себе багатовікову історію прагнення українського народу жити в розвиненій країні.

І зараз, які ніколи, українці бережуть єдність та державність, працюють разом на Перемогу. Українські воїни крок за кроком виборюють волю та соборність, захищають людей та землю у війні з російським окупантом.  Усупереч усім негараздам українці свято вірять у те, що зранена дужа України стане вільною, ще сильнішою та могутнішою!

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада