У Лозовій відзначили причетних до реалізації проєкту “Спільно.Точка зустрічі”

У Лозовій відзначили причетних до реалізації проєкту “Спільно.Точка зустрічі”

Новини

24.07.2023

У рамках проєкту, для дітей та молоді Лозівської громади та тих, хто покинув власну домівку через війну, були організовані психологічні тренінги, заняття з англійської мови, фінансової грамотності, фізичного виховання, тактичної медицини та безпеки життєдіяльності. Проводилися заходи з урахуванням безпекової ситуації на різних локаціях. До участі діти долучалися в онлайн та офлайн форматах.

Реалізується проєкт Лозівським Центром молоді у співпраці з ГО “Український професійний розвиток” та за підтримки Дитячого фонду UNISEF UKRAINE, Міністерства молоді та спорту України, Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради. Про співпрацю з Лозівською громадою, керівник проєкту “Спільно. Точка зустрічі” Дмитро Лобанов, Лозівський міський голова Сергій Зеленський та голова Лозівської районної ради Вадим Гоч домовилися у грудні 2022 року.

Сьогодні, 24 липня, відзначили причетних до реалізації проєкту — психологів, волонтерів, спікерів та тренерів. Подякували за підтримку керівникам Лозівської тергромади та Лозівської районної ради.

Учасників заходу від імені Лозівського міського голови Сергія Зеленського вітав його заступник Володимир Барановський. Керівник відзначив, що це не перший проєкт, який реалізується у Лозовій за підтримки Дитячого фонду UNISEF UKRAINE. Заходи, які проводяться, дуже важливі в умовах воєнного часу, наголосив Володимир Барановський. Вони допомагають дітям пережити війну або впоратися з особистими проблемами. Подякував фахівцям Лозівського центру молоді, усім тренерам і спікерам. Побажав Центру розвитку, процвітання й успіхів у реалізації подальших проєктів.

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада