У Герсеванівці Перемозького старокругу ремонтують приміщення бібліотеки

Лозівський міський голова Сергій Зеленський сьогодні, 9 серпня, виїхав оглянути перебіг робіт та розпитати про потреби.

Наразі у будівлі замінюють електропроводку, встановили енергозберігаючі вікна, містами поремонтували дах,  тривають внутрішні роботи, розповідає староста Тетяна Кухмістер. Найбільше її відкриття чекають діти та молодь. Роботу закладу планують відновити й приймати відвідувачів з дотриманням усіх безпекових  норм.

У ході поїздки голова Лозівської громади зазначив, що за його дорученням,  вже опрацьовують питання щодо облаштування бібліотеки комп’ютерною технікою та меблями.  Також до будівлі підключать мережу Інтернет. Згодом поповнять книжковий фонд, наразі він налічує 6585 книг.

  • Попри усі труднощі пов’язані з воєнним часом, діти нашої громади   повинні мати змогу навчатися, спілкуватися й проводити своє дозвілля в комфортних умовах,- зауважив Сергій Зеленський.

«Бібліотека села Герсеванівка практично є центром розвитку громадськості,- говорить староста Тетяна Кухмістер. – У цій будівлі ми збираємося з жителями для обговорення та вирішення проблемних питань життєдіяльності села, культурних заходів, проведення виборів, тут же знаходиться пункт обігріву, а також пошта. Тому ремонт, який триває надасть приміщенню нове життя, він важливий, як для молоді так і старшого покоління» 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада