У Лозівському ліцеї № 3 чеські благодійники встановлять енергозберігаючі вікна

Роботи з заміни віконних отворів, пошкоджених у наслідок російської агресії, виконають у рамках співпраці Лозівської міської ради з чеською неурядовою благодійною організацією “Людина в біді”. Меморандум про співпрацю голова Лозівської тергромади Сергій Зеленський підписав під час зустрічі з представницею організації.

Наразі тривають тендерні процедури з визначення підрядної організації. Замінять понад сотню віконних отворів – це площа близько 340 м2.

Також представники чеської неурядової благодійної організації “Людина в біді” надають психологічну підтримку учням ліцею. Проводять тренінги і консультації для вчителів. Незабаром очікується навчання викладачів і працівників з мінної безпеки.
Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував за допомогу. та обговорив з представницею органіції напрямки подальшої співпраці. У зустрічі також взяли участь секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір, начальниця Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева та директор Лозівського ліцею №3 Олег Інденко.

 

 

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада