Лозівським виробникам одягу подякували за підтримку ЗСУ

За дорученням Лозівського міського голови Сергія Зеленського, керівнику та працівникам ФОП Шиян А.І., яке займається пошивом одягу, подякував його перший заступник Олександр Жидков. Керівник вручив відзнаки міської ради.

– Ви – надійні партнери Лозівської громади. Одне з небагатьох підприємств, яке надає робочі місця нашим жителям і сплачує податки, тим самим допомагає утримувати місто. Особливо важлива ваша діяльність під час війни. У цей важкий період ви жодного дня не припинили свою роботу – надавали допомогу військовим, займалися благодійністю.
Побажав підприємству розвитку, усім працівникам – міцного здоров’я, скорішої перемоги, миру й злагоди.

Також Олександр Жидков додав, що у грудні цього року в Лозовій відзначають 90 років з дня заснування першого підприємства зі швейного виробництва. У 1933 році була утворена артіль «3-й вирішальний» (з 1960 р. – Лозівська швейна фабрика). Привітав послідовників цієї галузі – ФОП Шиян А.І. з цією важливою датою для міста.

За підтримку та співпрацю, сприяння у забезпеченні швейною продукцiєю населення Лозiвської мiської територіальної громади, допомогу Збройним Силам України. З нагоди ювілею. Почесною грамотою Лозівської міської ради Харківської області нагороджено:
Шиян Артем Ігорович, фізична особа-підприємець.
Подяка Лозівської міської ради Харківської області оголошена:
– Міновській Юлії Іванівні, майстру-технологу швейного виробництва ФОП Шиян А.І.
– Смиковській Ірині Григорівні, майстру-технологу швейного виробництва ФОП Шиян А.І.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада