У Лозовій продовжуються роботи з облаштування нового приміщення для Центру надання адмінпослуг

Причетні  зібралися обговорити деталі реалізації проєкту.  Нарада пройшла під головуванням заступника Лозівського міського голови Дениса Петренка сьогодні, 11 січня.

Замовники робіт – Управління житлово-комунального господарства, проєктанти, підрядники та представники Центру надання адмінпослуг розглянули  проблемні питання, які виникли у процесі виконання ремонтних робіт. 

Обговорили деталі запуску системи теплопостачання, утеплення приміщення, якісної роботи вентиляційної системи,  встановлення вузлів обліку.  Вислухали пропозиції  працівників ЦНАПу щодо облаштування  робочих зон, прокладання ліній електроживлення та мережі  Інтернет.   Розглянули деталі оздоблення стін, стелі та підлоги, фасаду будівлі.  

Заступник Лозівського міського голови Денис Петренко закликав усіх до злагодженої співпраці.  Наголосив, роботи необхідно виконати якісно й в установлені терміни та створити для працівників і відвідувачів комфортні умови перебування.

Проєкт  з капітального ремонту нового приміщення для Лозівського  Центру надання адміністративних послуг реалізується за рахунок державних коштів. Загальна площа приміщення складає 435 квадратних метрів. Це в рази збільшує площу на якій будуть приймати населення з усієї громади та внутрішньо-переміщених осіб.

У приміщенні облаштують 12 робочих місць для адміністраторів, комфортну зону очікування, дитячий куточок, рецепцію, запрацює електронна черга. Створять доступні та комфортні умови для людей з обмеженими можливостями.

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада