Лозівська громада отримала гуманітарну допомогу від Міжнародного Фонду Медичної Співпраці «AICM»

Черговий гуманітарний вантаж більш ніж на півтора мільйона гривень передали до медичних та соціальних служб Лозівської громади.  Центр первинної медико-санітарної допомоги та Територіальне медичне об’єднання отримали медикаменти та продукти харчування. Управлінню праці та соцзахисту населення – для потреб соціально незахищених верств населення Лозівської громади благодійники передали:  продуктові набори, теплі ковдри, предмети  особистої гігієни,  дитячі підгузки, пелюшки.  

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Міжнародний Фонд Медичної Співпраці «AICM» вп’яте передає гуманітарний вантаж для Лозівської громади. Донаторами фонду «AICM» цього разу стали Канада, Франція, Америка.

Лозівська громада щиро дякує Міжнародному Фонду Медичної Співпраці «AICM» за допомогу і підтримку у вкрай важкий час.

Керівництво Міжнародного Фонду Медичної Співпраці (Association Іnternationale de Сoopération Médicale – “AICM”) вже понад 16 років надає медичну та фармацевтичну допомогу країнам Центральної та Східної Європи. З моменту створення Фонду його діяльність поширилася на кілька сотень лікарень та державних установ України. Міжнародний гуманітарний фонд «AICM Україна» зареєстрований в Україні 27 березня 2006 року.