Голова громади зустрівся з мешканцями Краснопавлівки

Сергій Зеленський провів прийом громадян та поспілкувався з підприємцями щодо ініціатив з облаштування місць дозвілля для дітей та молоді.
Питання надання медичних послуг, допомога на лікування, ремонти доріг, благоустрій територій. Ці, та інші питання, порушили на прийомі у Лозівського міського голови Сергія Зеленського жителі Краснопавлівки сьогодні, 23 квітня. Одна з мешканок просила вирішити питання отримання фізіотерапевтичних процедур в Краснопавлівській амбулаторії. Зауважила, для їх отримання доводиться їхати до Лозової, особливо важко це робити людям похилого віку та мамам з діточками. Голова громади поінформував, наразі лозівські медики працюють над впровадженням нового напрямку діяльності – надання послуг з реабілітації. У рамках цього пакету, отриманого від НСЗУ, надаватимуться й фізіотерапевтичні процедури. До відкриття готують стаціонарне відділення у Лозівському термедоб’єднанні. У подальшому планують провести реконструкцію приміщень на мікрорайоні у Лозовій. Згодом відкриють такі відділення й у Краснопавлівці та Орільці. На прийом звернулася мама важкохворої дівчинки з інвалідністю. Жінка просила допомоги у підведенні водопостачання до приватного будинку. Голова громади доручив фахівцям вивчити дане питання та провести розрахунки. Для виконання цих робіт залучатимуть соцпартнерів. Голова громади вислухав звернення двох мешканок щодо надання допомоги на лікування рідних. За результатами прийому, за нею звернуться до місцевого та обласного бюджетів. Щодо звернень по ремонту доріг у Краснопавлівському старокрузі, Лозівський міський голова відзначив, роботи виконуватимуть у межах фінансових можливостей. На сьогодні пріоритет – шляхи до Краснопавлівського та Єлизаветівського кладовищ, де поховані захисники. Спробують облаштувати також дорогу по вулиці Миру.
Після завершення прийому громадян, голова Лозівської громади Сергій Зеленський спільно з підприємцями виїхав на місце, де планують створити зону відпочинку. Подякував за ініціативи та відзначив, тільки разом ми зробимо нашу громаду комфортною для проживання, як місцевих мешканців так і тих, хто вимушено покинув свої домівки під час війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *